1 jaar garantie

Tegen herbesmetting van uw gevel

70% goedkoper
Dan nieuw schilderwerk
Milieuvriendelijk

Geen schadelijke stoffen

Dezelfde dag schoon

Snel en efficiënt

Over Ons

HET SCHILDERWERK KAN NOG WACHTEN
GEVELREINIGING 2.0

Onder dit motto zorgt Algen Clean voor een unieke service in Nederland. Huiseigenaren bieden wij, tegen relatief lage kosten, een vernieuwde uitstraling van hun gevel.

Wij besparen hiermee tijd en geld voor onze klanten!

Circa 90 % van alle vervuilingen op gevels zijn af te leiden van de groei van algen en schimmels.

“Algen op gevels zijn een groeiend probleem van deze tijd”, dit zegt Harry van der Geer, oprichter van Algenclean Nederland. Op gebouwen zijn algen en schimmels zelfs met het blote oog zichtbaar, herkenbaar aan hun groene tot blauw/zwarte kleur.

Eenmaal besmet, groeien algen en schimmels onverbiddelijk door tot dat de gehele gevel bedekt is.

Ten slotte krijgt ook de nieuwste en mooiste gevels een lelijke vieze uitstraling. Maar waarom neemt de algenproblematiek op gevels steeds meer toe?

ALGEN EN SCHIMMELS OP GEVELS EEN GROEIEND PROBLEEM?

VRAAG GRATIS PROEFVLAK AAN

WAAR STAAN WIJ VOOR BIJ ALGEN CLEAN?

EXPERTISE

Algengroei heeft niets meer nodig dan vocht en licht. De uitgesproken vroege infectie kan grotendeels worden toegeschreven aan nachtelijke condensatie van thermisch geïsoleerde gevels. Daar de pleister- en verflaag bij een vroeg stadium van besmetting nog in een perfecte staat is, is het opnieuw laten schilderen van de gevel voor de meeste huiseigenaren een kostbare oplossing.

 

 

HET BESTE SYSTEEM

Wij hebben lang voor het bestaan van ons bedrijf diverse producten voor algenverwijdering getest, maar geen van deze producten kwam in de buurt van een bevredigend resultaat. Alleen het door ons gebruikte complete systeem voldoet aan onze hoge normen van duurzame en effectieve verwijdering van algen. Door de 10- jarige ontwikkeling van dit complete systeem, is het nu mogelijk om algen en schimmels geheel van gevels te verwijderen zonder schade toe te brengen als gevolg van overmatige waterdruk. Door de definitieve bescherming kan een jarenlange algenvrije gevel gegarandeerd worden.

PERFECT VOOR KLANTEN EN MILIEU

Sinds 2016 is Algen Clean hoofdleverancier van dit systeem voor geheel Nederland. Sindsdien werken wij voor tal van woningbouwcoöperaties, beheersmaatschappijen, consumenten, gemeentes als zowel de industriële markt. Hier wordt veel nadruk gelegd op de bescherming van het milieu.

Algen Clean maakt gebruik van een op zichzelf staand compleet systeem waarin met name het afvalwater opvang een belangrijke rol speelt. Het afvalwater wordt opgevangen overeenkomstig de wettelijke bepalingen en hierna in het complete systeem gerecycled voor direct hergebruik.

Wij ervaren een sterke groei in onze opdrachten mede dankzij onze methode die ongeveer 70% goedkoper is dan een nieuw schilderwerk. Daarom grijpen steeds meer opdrachtgevers naar dit unieke alternatief. Bovendien bieden wij de klanten met onze 1 jaar garantie de nodige zekerheid op her besmetting. Klanten kunnen tevens een gratis proefvlak aanvragen, zodat zij zelf het resultaat kunnen ervaren.

 

 PROBEER HET VANDAAG NOG GRATIS!

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder